Nejnovější recenze ze sekce Boty na kolo
LAKE MX177 fluo žlutá/černá
Přidáno: 4. června 2024
(naposledy upraveno 4. června 2024)
Zakoupeno v Sport365.cz
Vráceno z důvodu špatné velikosti 48 se vyzouvala a 47 byla akorát takže pri napuchnuti nohy v letních dnech by tlačili, škoda že není 47 1/2
- Pohodlné
- Perfektní tretra
- Pevná
- 2 boa kolečka
- Na mě úzké, vzal jsem zároveň variantu wide a tyto vrátil.
- dobře padnou
- jsou lehké
- v nášlapech sedí dobře
- tkaničky
- Rychlé vázání
- Lehké a pevné ,skvěle drží na platformách
- rychlé obutí,
- Jsou krásný
- Teď jsem na nich jel poprvé, abych seřídil posed a tady je pár postřehů :)
- Přišlo mi, že je to jako přechod ze staré 26" hlíny na karbonový kolo (původní tretry: Shimano XC 300 - tuhost 5 vs. 10) ...možná kvůli týdenní přestávce :)
- Kolečka ATOP A-A41 jsou super. U shimana při odepnutí jsem musel kolečko povytáhnou. Tady stačí otočit do protisměru...to je super.
- Kluzká podrážka: při chůzi doma na dlažbě
- Kluzkej karbon zespodu: při locknutí do nášlapů, když se netrefím, tak to po botě strašně klouže ...dost blbý, ale budu si zvykat :)
Velikost mají blbě popsanou.
Na krabici je EU43/US9/27,3cm. 27,3cm odpovídá max. vel. nohy. Mám 26,9cm a sedí mi dobře. Mám širokou nohu a ve předu je dostatek místa.
- Myslím, že vezmeme-li v úvahu ceny treter obecně, tak v totmo případě je poměr ceny/výkon docela slušný. Zatím nemám problém s pálením chodidel, podrážka je tuhá, váha akceptovatelná, mně osobně samotná bota sedí dobře, až na problém s páskem zmíněným v nevýhodách produktu.
- Může to být problém mé nohy, ale já osobně mám problém s tím, že na pravé noze horní upínací pásek vůbec nevnímám (to je vpořádku), ale na levé noze horní okraj horního pásku mne tlačí svou hranou do nohy (do ohybu). Jako drobnou nevýhodu vnímám, že otočné kolečko nemá barevně zvýrazněnu část, která se vyklápí a pak otáčí. Takže najít míst, kde sáhnout a "klip" vyklopit je někdy obtížné, zvláště, když není čas.
Cena/výkon super
Sedí suprově, ten knot je boží věc, tvrdé jako kámen, no má širší noha si opravdu pomaličku zvyká. Bohužel závodní boty jsou všeobecně úzké. Ale jsou to mé první karbonové boty, takže nemohu srovnávat. Na BOA nedám už léta dopustit. Stahování dvěma kolečky má něco dosebe.
Celkově spokojenost. Za mě, velké plus výroba v Bosně, stejně jako Castelli.
- Rychlé poslání a doporučuji
- Velikost odpovídá
- Skvěle sedí na noze
- Rychlost doručení
- Velikost přesně odpovídá (43)
- Podrážka dobře drží na pedálu. Piny se nepromačkávají jako u běžných lehčích trekových bot, které jsem doposud vozil.
- V reálu skvěle vypadají
Boty jsem si vybral na základu nejlepšího výsledku v testu MTB bot. Testováno cca 12 značek. Boty jsou celkově velmi kompaktní, pro širší chodidla možná ne zcela vhodné. Lze je dobře používat i jako běžnou vycházkovou obuv s pevnou podrážkou. Materiál bot se dá velmi dobře umýt od bláta.
- Pohodlné
- Noha se nepotí
- Dost tvrdá podrážka
- Vhodné i na léto, dobře větrají.
- Polstrování v oblasti kotníkú je tvrdé a trochu mě tlačí, doufám, že se časem poddá...
- velmi pevné, dobrá volba těchto treter, ale SIDI jiného
zatím nic
Známý výrobek, mnou očekávaná kvalita zpracování byla naplněna
Výborně sedí.
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »