Nejnovější recenze ze sekce Boty na kolo
- Zatím jsem c nich nejel ale vypadají odolně
- Příliš úzký otvor nazouváni
+ vše OK
Nazuješ a otočíš, toď vše
Jsou užší v nártu.Tady u těch by asi volil o číslo výš.
- Líbivý dizajn, dobře sedí na noze. Mám ho krátce, zatím spokojenost.
bota je perfektní (dávám 5*] ale zboží jsem musel vrátit kvůli nevyhovující velikost.
přestože mám od Shimana nejvyšší model jejich silniční tretry SPhyre 902, a přestože jsem si koupil MTB botu stejné velikosti (Sh-XC902) a čekal stejné pohodlí a velikost, MTB bota má ve špičce jemně užší tvar a chybělo místo na malíčky.
klasika
podrobně nepopíší, protože jsem měl boty na sobě zatím jen dvakrát a z toho jednou krátce,takže na obsáhlejší hodnocení to ještě není
Stačí se na ne podívat přece ale i Dobre sednou a šlapou super
Boty sedi na pedalu jako prilepene, opravdu neklouzou, jsou super. Asi bych ocenila delsi jazyk, pri obouvani nelze uchopit, ale to je asi muj problem, nechce se mi snerovat.
- Váha, alu BOA kolečka, nahoře mikrovlákno
- Skvěle větrají
Ideální základní řada pro děti. Na letní triatlonový kemp, perfektní obuv. Naprosto neskutečná cena!!!
Výběr bot v této velikosti je fakt nelehký. Ač partnerka má velikost nohy 37 tak nakonec jí sedl tento typ boty a velikosti 39. Výběr proběhl ze 3 odlišných značek a jen tato sedla jak ulitá. Navíc je velmi lehká. Už se těší až je projede. Výhodou je že je můžete mít jak na klasické šlapátka tak na pedy, což jsme chtěli. Dle mého názoru ale to chce vyzkoušet na prodejně. Nezasílat domů ale tak jak my jsme si to nechali zaslat na pobočku a tam to vyzkoušet. Na stejné značce jezdím řadu let ale mám pedy, takže i jinak udělaná bota ale za 8 let jsem neměl problém s touto značkou.
- super boty na kolo
manžel je s botami spokojený, původní Spiuk, které měl, už nenosí
- Hezké
- Kvalitní
- Velká spokojenost ....rychlé vyřízení objednávky a tretry jsou super :-)
Je to velmi pohodlná, ale tvrdá závodní tretra. Měl jsem je pouze 2x na dráze, tak na nějaké větší hodnocení je brzo. No subjektivně jsem měl pocit dokonalého spojení s kolem
- pohodlné, ľahké, pomerne priedušné aj v teplých dňoch
Vse v poradku, doporucuji, spolehlive, kvalitni
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »