Nejnovější recenze ze sekce Boty na kolo
pohodlné
Cena, pohodlí
- luxusní vzhled
- komfortní, přesto skvělý přenos síly
- Hezká a lehká obuv, tvrdá porážka.
rychlost,kvalita
- cena/výkon
- velice pevné, chrání nohu
- neopren okolo kotníku k nezaplacení
- guma na tkaničky
- na mě poměrně úzké
- podrážka až moc tvrdá, to je ale jenom o zvyku
Lehké, prodyšné, slušivé, pohodlné i na chůzi, když je třeba kolo vést. Mám trochu širší nohu a jsou mi pohodlné. Dle mě jsou ale spíše na jaro/léto, když se ochladilo byla mi v nich zima na prsty. Na klasických pedálech za deště trochu podkluzují. Doporučuji naipregnovat proti dešti a cákající vodě.
- Na pedálu držej jak přibitý.
- Maj tkaničky.
- Proti minulý generaci ubylo poutko pro nazouvání.
- Kvalita
- Příjemný personál
Kamenná speciálka, kluci na prodejně byli strašně příjemný a snažili se vyjít vstříc. Bohužel boty mi nebyly souzeny, ale vybral jsem si pár doplňků. Určitě navštívím prodejnu znovu! Za mě Top
Pěkný design i barevnost, na živo vypadá materiál malinko jinak, ale i tak jsem moc spokojená. Bota je pevná, především podrážka, což na kole při jízdě v terénu člověk opravdu ocení. Oceňuji také kvalitní zpracování.
super sedí, lze variabilně dotáhnout
lepší Recon 3.0
- Kvalitní boty za rozumnou cenu, bikerům netřeba představovat
Trochu mensi, nez drivejsi model "MTB hard"
Lanka oproti preskam lehce rezou, kdyz se boty hodne utahnou.
Misto na traily je budu vozit na XC.
- Perfektní tvarování svršku tretry
Pevná tretra, ale dostatečně pohodlná, zajišťuje dokonalé spojení s pedálem
- Krásný design
- hezky při chůzi cvakají
- při jízdě na kole pohodlné
- Tvrdší, ale pohodlné
Super poměr cena/kvalita
- osvědčená kvalita
- tuhost
- žádné
Stejný typ treter mám cca 4 roky. Vytrhlo se mi kolečko na utahování, tak jsem koupil nové tretry. Už byly i značně opotřebené
Oceňuji tvrdost podrážky a pohodlí vnitřní výstelky. Návrat ke šněrování je super. Mám obavy ze svršku tretry, který působí dost lacině a dle mých zkušeností s tretrami Force, vždy bílá barva časem zežloutla, ale za tu cenu no nekup to.