Nejnovější recenze ze sekce Boty na kolo
Podrážka vibram patří k nejlepším. Ač mám širší nohu, boty skvěle padnou. Doporučuji vzít o číslo větší. Kladně hodnotím i šněrování, ke kterému jsem se ke své spokojenosti po letech vrátil. Cena je skvělá, no nekup to.
- Specialized mi sedi , jsou lehke a jeste super vypadaji
Super botky jsou lehké a na pedálu drží pevně
U obuvi je to individuální, každému sedne jiná. Mě Gearne, mám již třetí
- Zpracování
- Hmotnost
DMT WKM1 Black/Orange
Přidáno: 24. října 2023
(naposledy upraveno 19. listopadu 2023)
Zakoupeno v Kolokram.cz
- Materiál je kvalitní
- Vlastnosti produktu, jsou výborné
- pohodlná bota
- v botách se dá dobře chodit ( tlačit kolo kde to jinak nejde...)
- jedno kolečko nestačí, přední část nártu nemám utaženou tak, jak bych potřeboval ( ale jinak jsem zvyklý na sportovní MTB tretry )
boty dobře sedí a na kole se jezdí super, Freerider PRO doporučuji, ale naopak nedoporučuji obyčejné Freeridery, které jsou hodně měkké a na pinech pedálu až nepříjemné a nejisté, po jednom dni , už vím že jedině verzi PRO kde je tvrdší podrážka
- Velikost bot Shimano se neshoduje s běžným značením.
Mám jedny 2 roky a spokojenost... Poměr cena... Už jsem koupil i přítelkyní
Giro Regime White
Přidáno: 18. října 2023
(naposledy upraveno 18. října 2023)
Zakoupeno v Ski a Bike Centrum Radotín
Skvělé tretry, které ve skutečnosti vypadají lépe než na fotce. Na noze sedí a nic netlačí.
Tretry splňují moje požadavky, trochu jsou ve špičkách užší.
Dobře padnu.
- Není v podrážce otvor skrz pro přišroubování kufru, podrážka je celistvá a závity jsou součástí podrážky.
- Velikost neodpovídá boty běžně mívám 43, NW jsem musel pořídit 44 a i tak se do nich vejdu jen tak tak.
- Pohodlné, dobře sedí na noze
- Velikost odpovídá
- Materiál
- Trvanlivost
- Hroty
Na celodenní ježdění. Někomu může vadit měkčí podrážka, za mě je to plus. Oželel bych přední kovové hroty, kloužou. Tyto tretry už mám několik let, vydrží opravdu hodně.
- Kvalita
- Na platformách super drží
- Kvalita
- Levné
- Působí kvalitně
- Horší zapínání zipu
- Bota je dobře fixovaná i na obyčejném plastovém pedálu
- Účinný přenos síly při šlapání díky tuhé podrážce.
tretry sidi již mám delší dobu a jsem s nimi velice spokojený, tak jsem si pořídil novější model.
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »