Nejnovější recenze ze sekce Boty na kolo
V popisu je uvedeno že obsahují náhradní špunty s klíčem ve skutečnosti v balení nejsou! Jinak vynikající tretry.
- Skvela cena za zimny boty.
Zatim jsem jen ven nevzal ale mam jiny model od stejneho vyrobce. Ty jsou dobry (teply ale ne prilis) ale maji jen tkanicky a suche zip. Ten blbe drzi a zadrhava se o kliky.
Tento model ma tocitko takze no problem.
Hned jak se mi zahodi zlomene rameno je planuji vyzkouset.
- Synovec je veľmi spokojný :)
Asi lepší objednat větší než vaší běžnou velikost. Syn má velikost nohy 41 vzali jsme nejprve velikost bot 42, nakonec jsme vyměnili za velikost 44.
Komunikace rychlá a vstřícná.
líbí se mi italský design
vše OK
Dle měření a rozměrů boty udávaných výrobcem by mé noze měla odpovídat velikost 48. Bota mi byla tak o půl čísla menší, potřeboval bych ideálně 48.5 nebo 49. Tyto velikosti se bohužel nedělají. K dispozici je až velikost 50, ta by mi byla asi až moc velká.
Bohužel jako většina cyklistických treter se ve špičce v oblasti palce zužují a poté tlačí do palce z boku. Jinak nohu pěkně obejmou a nebýt těchto 2 okolností, tak boty nevracím.
- Pohodlné
- Nesmyslné číslování velikostí
Moje první zkušenost s platformovými pedály
Zatím vyzkoušeno jen na krátké vyjížďce a za mě dobrý
To číslování nechápu běžně mám boty 42, podle tabulky u prodejce jsem objednal 43 ⅓ a jsou akorát
- Hezky propracované boty proti vniknutí vody
- Dobře sedí na noze
- Teplé
- Při vyšším nártu se špatně nazouvají - na vnitřním polstru boty by mohlo být poutko, za které by se dal přidržet.
- Suchý zip okolo kotníku dobře drží, ale špatně se rozepíná - není za co uchopit.
- Při upnutí boty do pedálu není mezi klikou a botou prakticky žádná mezera a bota při pohybu škrtá o kliku. Větší mezera už nejde nastavit.
- Kluzká plastová podrážka.
- Velmi kvalitní bota, pohodlná, lehká
- Horší nazutí boty díky vnitřní stahovací gumě
- Suprově vypadají, kvalitně zpracováno, super vložka.
- Perfektně padnou na moji nohu.
- Vyhovující cena.
Kvalita, cena, carbon podrážka!!!
Five Ten Freerider EPS Core Black/Core Black/Core Black
Přidáno: 7. ledna 2024
(naposledy upraveno 7. ledna 2024)
Zakoupeno v Snowboard Zezula
- OK
Bota je trochu tvrdá budeme si muset zvyknout.
Jinak tvar a provedení za mě super.
- Drží nohy v teple a suchu
- Oproti letním tretrám větší hmotnost, což je pochpitelné
- Trošku hůře se nandavají na nohu
Jsem s tretrami spokojený. Plní účel, pro který jsem si je pořídil. Tj. je jízda v zimním období a za deště při nižších teplotách.
- Dobrá tuhá podrážka a dobře sedí na noze.
Lehké tretry na silniční kolo s kvalitním zapínáním, jen je třeba vyzkoušet si je, protože je třeba u Shimana koupit boty o 1-2 čísla větší...Škoda, že nedělají velikosti po půlkách - koupil jsem 43, jinak bych vybral 42,5 ...
spokojenost
- Super