Nejnovější recenze ze sekce Boty na kolo
- pro vyšší nárt kratší pásky suchého zipu
- Cena.
- Tuhost.
- Vzhled.
- Umělé a málo síťování - budou hůře prodyšné.
- Krátké a úzké velcro pásky.
- Díky tuhosti se hůře obouvají.
Do 1000 Kč těžko koupíte lepší a elegantnější tretru (mám černé se 3 velcro páskami). Jsou dost tuhé, a to jak podrážka, tak svršek. To je fajn na záběr, ale pohodlí samozřejmě trpí. Hůře se obouvají, svršek je z jakési tuhé umělé kůže či co a nemají téměř žádné větrací otvory. Navíc jsou černé. V létě to bude asi dost potní lázeň, ale třeba budu překvapen. Normálně mám 43 a tady je mi 43 tak tak. Pásky jsou dost krátké, úzké a tuhé, takže než tretru nazujete nebo vyzujete, trvá to. Mé staré Diadory měly toto mnohem pohodlnější. Ale jak píšu, do 1000 Kč těžko seženete lepší.
Edit po pár měsících. Zvedám hodnocení na absolutní. Nošením trochu povolily a hlavně, když jsem je pak porovnal s měkkými starými Diadorami, rázem jsem pochopil, že tvrdost je prostě lepší. Ani to pocení mi nakonec nepřišlo nijak děsné, a to je toto léto extrémně horké. Takže za 100 bodov.
Boty jsou pohodlnější na běžnou chůzi než standardní MTB boty, o což mi šlo. Jinak velikost je potřeba vzít o jedno číslo větší než obvykle.
Pohodlné, příjemné na noze , kvalitní zpracování.
Super
- cena a rychlost
...
Trerty perfektně sedí na noze
Velikost boty neodpovídá českému čísování. Mám velikost 38 a tretry 40. Bota je užší. Jinak dobré.
Boty jsem bohužel musel vrátit, běžně nosím velikost 42, ale tyto jsou mi malé.. provedení je ale pěkné a myslím, že za tu cenu ok.
- kvalitní materiál a zpracování
- úzké
Velmi pohodlná obuv, pokud si dobře změříte velikost nohy, tak vám bota sedne jako do papuče. Utahování velmi jednoduché a současně i povolování. Vypadají velmi pěkně. Jde poznat, že to je velmi kvalitní značka. Produkt doporučuji a již to jsou druhé zakoupené boty.
- Lety vyzkoušená bezkonkurenční obuv pro cyklistiku
- Kvalitní zapínání
- Pevná podrážka
- Hezký vzhled
- Náhradní díly (ATOP, Hroty)
Za uvedenou cenu jedny z nejlepších Treter co můžete pořídit.
Jezdím hobby i XC závody a tohle je poměrně dobrý kompromis mezi cenou a ucházející závodní kvalitou obuvi.
Boty jsou jsou super. Doporučuji kupovat o číslo větší. Osobně mám vel. 42 a bral jsem 43 a sedí přesně.
Sšná bota za slušnou cenu
- není zima, zatím tedy nevyzkoušeny izolační schopnosti
- dobře pasují na nohu
- po zatím krátkodobé zkušenosti: zdá se, že dobré dílenské zpracování, ad kvalita materiálu viz výše
- dobře vypadají
- dost těsná manžeta kolem kotníku - hůř se obouvají i zouvají, podobné jsou na tom ale i jiné obdobné boty různých výrobců, zkoušel jsem jich během výběru větší množství
Naprostá špička mezi obuví na kolo. Design, zpracování nemá konkurenci..
Kdo to myslí s cyklistikou vážně, tak je to jasná volba
Sidi boty, jiné nejezdím... sedí mi skvěle a není problém ani na celodenních túrách...
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »