Nejnovější recenze ze sekce Cyklistické tretry
- vzhled a funkčnost
zaleží dost na zaměření jezdce... pro AM a Enduro ježdění jsou perfektní. Hodně jezdců je používá i na DH.
| S pohodlím bot jsem: | Spokojen/a bez výhrad |
- dobré mtb tretry za vynikajici cenu.
- nevim.
drive jsem uzival bezne turisticke mtb tretry, ketre meli o hodne mekci podrazku. po letech jezdeni jsem dal prednost efektivite prenosu sily do pedalu. naprosta spokojenost.
| S pohodlím bot jsem: | Spokojen/a s výhradami |
- Boty vypadají dobře, mají kvalitní podrážku, nízká cena, pohodlnost
- Boty se po 1 dni při používání na kole začaly doslova a do písmene rozpadat. Nevím, jestli se jednalo o starý a nekvalitní materiál, kdy šlo jen o náhodu, nebo o šetření výrobce. Boty vypadaly jak po x letech nošení. Začal praskat a opadávat vrchní materiál a když jsem se snažila poté boty před reklamací očistit hadříkem (od prachu), materiál se začal drolit.
- Další nevýhoda - špatné číslování bot. Boty jsou číslovány větší, než ve skutečnosti jsou.
K čemu hezké boty, když nic nevydrží. Od takového výrobce bych čekala kvalitní zboží, ale měla jsem bohužel smůlu.
Nyní jen čekám na vyřízení reklamace, doufám že bude kladné.
Možná to byla opravdu jen špatná várka, ale vím, že příště si raději připlatím a zvolím jinou / osvědčenější značku.
| Stejné boty bych si: | Nekoupil/a |
| S výdrží bot jsem: | Nespokojen/a |
| S pohodlím bot jsem: | Spokojen/a bez výhrad |
- nevím jezdí se v nich dobře
- velikost sem trafil až napodruhé od standartu sem musel vyměnit za o půl čísla větší, přídou mi trochu těžší ale to sou skoro všechny
| S pohodlím bot jsem: | Spokojen/a bez výhrad |
- Kvalitní obuv v poměru cen- výkon
vše OK
- boty sedí, drží nohu
- pro začátečníka (moje první) výborný!
- zatím nevím o ničem
za tuto cenu jsem dostal víc než jsem čekal
skvele padnou,velmi pohodlne,nikde netlaci
| S pohodlím bot jsem: | Spokojen/a bez výhrad |
kvalitní boty za rozumnou cenu
- designe, pohodlnost
pěkný designe, pohodlné
- neklapou při chůzi
- nízká cena
- sportovní vzhled
- málo pohodlné při chůzi
Boty jsou pěkného turistického vzhledu, chodit s nimi lze bez scakání, ale nejsou úplně pohodlné pro chůzi, jinak na kole perfektní
- Pevná karbonová podrážka
- Přední hroty na podrážce, lze pomocí klíče odstranit
- Kvalitní provedení
- Pogumovaná přední špička
- Dobrá cena
- Nabízí se snad suché zipy, ale ani s těmi nemám problém, stále dobře drží
Pořízeny před dvěma lety jako moje vůbec první tretry. Nijak je nešetřím, zažily už hodně terénu, km a nevidím žádný náznak nějakého výraznějšího opotřebení. Vypadají stále dobře. Suché zipy se samy od sebe nerozepínají a stále pevně obepínají nohu v tretře.
Pozor si dávat na číslování! Pokud by je někdo chtěl náhodou objednat bez vyzkoušení na internetu, doporučuje si vybírat o číslo větší "botu", než ve skutečnosti nosíte. Číslování je tedy posunuto.
Za sebe mohu tento výrobek doporučit!
- - překvapivě tuhá podrážka i pro AM ježdění
- - tkaničky lze rychle/dobře utáhnout = dobrá oka
- - mě dobře sedí
- - materiál svršku není kupodivu příliš odolný, během prvních jízd na platformách už má vrypy od pinů jak člověk občas lehce zavadí
- - tvar je spíš pro vysoký nárt, tkaničky utahuji strany úplně k sobě a krycí léga je zbytečně dlouhá
- - zvýšená bota pod kotník může asi někomu odírat kotník/nohu (jako každá taková bota), doporučuji dobře vyzkoušet (ono v obchodě to stejne nebude to pravé)
- zatím první dojmy po nákupu a pár ježděních.
- koupeno ve slevě za pár EUR, takže poměr cena/výkon perfektní.
- dobrá cena
- dobře odpovídá velikost
- ---
po dlouhém výběru tretra padne jako ulitá :-)
super
- dobré pro širší nohu
- Jsou lehké,vzdušné s rychlým zapínáním a pěkným designem.
- Kvalitativně za tuto cenu vynikající.
- Nemám nic.
Bota se dobře obouvá,materiál je příjemný a nikde nic nedře ani neškrtí.Při jízdě je dobře větraná,nemám co vytknout,snad jen podrážka je dost tvrdá,ale celkem ohebná.
- dobré ale musí se trochu rozchodit
- s tím musíme ale u botů počítat že?
- kvalita
spokojenost s kvalitou a cenou
příjemný výprodej
- moc dobré zpracování
- dobrá cena
- škoda, že velikosti nejsou po půl číslech - velké velikostní skoky mezi celými čísly......
musíte mít kliku na velikost
- lehká kvalitní obuv nejen pro MTB. Doporučuji. Je zde vyvážený poměr mezi cenou-kvalitou-značkou.
Již jsem používall tyto boty pod označením (R087) na silniční cyklistiku. Šel jsem po jasné volbě a objednal si tyto boty i pro MTB pod značkou (M087). Jejich předností je, že jsou lehoučké.